Abonamente Vectr-Fitness

Acasă / Abonamente Vectr-Fitness

Te aşteptăm de luni până duminică în studiourile noastre de Fitness & Wellness!

La Vectr-Fitness ai parte de o gamă largă si complexă de programe: Fitness & Cardio Fitness, Aerobic, Functional Training, Indoor Cycling, masaj, activități pentru copii. zona Wellness (bazin înot, jacuzzi, saună umedă, saună uscată).

Vectr-Fitness deține cluburile: World Class , NextFit și fostele Smartfit2 & Smartfit3


Ultima șansă pentru achiziția abonamentului Fitness Full în 2023

În decembrie este momentul să faci pasul decisiv!

Dă startul rezoluțiilor tale de health & fitness înainte de creșterea TVA-ul de la 5 % la 19 %, la abonamente, sesiuni cu antrenor personal și pachete de înot!

De ce să-ți achiziționezi un abonament anual Prepaid în decembrie 2023?

 - Beneficiezi de cel mai avantajos preț din an;
 - Economisești considerabil până la 783 lei;
- Acces în cele două cluburi Vectr-Fitness;
- Prețul abonamentului Fitness Full va fi de 2160 lei și va include acces la antrenamentele de grup fitness;

 

Antrenamente fără limite în Timișoara

Acum ai primul abonament cu acces nelimitat la cele două cluburi Vectr-Fitness si 4 cluburi World Class , începând cu februarie 2024.

Dă startul rezoluțiilor tale de health & fitness înainte de creșterea TVA-ul de la 5 % la 19 %, la abonamente, sesiuni cu antrenor personal și pachete de înot!

Avantajele abonamentului Gold Timișoara:

Acces nelimitatl a toate cluburile World Class din Timișoara și cele 2 cluburi Vectr-Fitness:
     - Vectr-Fitness 2;
     - Vectr-Fitness 3;
     - World Class Iulius Mall;
     - World Class Dumbăvița;
     - World Class Vox;
     - World Class ISHO (începând cu 1.02.2023);

      -  Acces la 5 piscine;Fii inspirat și alege inteligent! Indiferent de tipul de abonament ales, poți economisi substanțial dacă devii membru de astăzi!

Transformă-ți rezoluțiile în realitate chiar acum și nu rata oportunitatea de a-ți asigura  antrenamentele din 2024!

Abonament

Wellness

Abonamentul Wellness permite accesul membrului în sala de antrenament pentru utilizarea aparatelor de fitness, utilizarea echipamentului aflat în dotarea centrului de fitness şi participarea la cursurile sau antrenamentele de grup, organizate de către centrul de fitness și efectuate de către antrenori specializaţi. Acest abonament permite accesul și la zona Wellness (bazin, jacuzzi, saună umedă și saună uscată). Antrenamentele de grup sunt activitățile care se desfășoară în sala funcțională, cea de aerobic și studioul de cycling. Pentru abonamentul matinal, check-in pana la ora 14.00. Dupa aceasta ora accesul este permis doar cu achitarea unui abonament superior care permite accesul.

Abonament

Grup Fitness

Abonamentul Fitness&Antrenamente de grup permite accesul membrului în sala de antrenament pentru utilizarea aparatelor de fitness, utilizarea echipamentului aflat în dotarea centrului de fitness şi participarea la cursurile sau antrenamentele de grup, organizate de către centrul de fitness și efectuate de către antrenori specializaţi. Antrenamentele de grup sunt activitățile care se desfășoară în sala funcțională, cea de aerobic și studioul de cycling. Pentru abonamentul matinal,check-in pana la ora 14.00. Dupa aceasta ora accesul este permis doar cu achitarea unui abonament superior care permite accesul.

Abonament

Fitness

Abonamentul Fitness permite accesul membrului în sala de antrenament pentru utilizarea aparatelor de fitness și utilizarea echipamentului aflat în dotarea centrului de fitness, zilnic. Pentru abonamentul matinal, check-in pana la ora 14.00. Dupa aceasta ora accesul este permis doar cu achitarea unui abonament superior care permite accesul.

NU MAI STA PE GÂNDURI

DEVINO MEMBRU

Transformă-ți viața chiar acum și devino membru al celui mai modern club de fitness din Timișoara. Hai să te antrenezi la Vectr-Fitness!